Forfatteren

Om forfatteren til Praktisk Pelspleje

Bag bogen står opdrætter Bjarne Toft Hansen. Han opdrættede i flere år sammen med resten af familien hvalpe af racen Coton de Tulear.
Kennelen hed House of Coton de Luxe, som bogen også er udgivet under. Men i sommeren 2019, besluttede familien sig for at der skulle ske noget nyt. De omdannede House of Coton de Luxe til en webshop med lækkert håndplukket udstyr og pelsplejeprodukter til pelshunde. Hvilket går i god tråd med bogen her.

Da Bjarne kom ind i familien, havde han ingen forudgående kendskab til den form for pelspleje som en pelshund har brug for, da han altid har haft Beagler.

Men det kom snart til at ændre sig:

Under kyndig vejledning og stort engagement, satte de mere erfarne pelsplejere i familien ham ind i vigtigheden af god og fornuftig pasning af den mere langhårede udgave af pels. End han tidligere havde arbejdet med.

Som nybegynder udi pelspleje, manglede Bjarne brugbare vejledninger – ud over det hans ’pelspleje-familie’ kunne give ham.

Han fandt nogle rigtig gode bøger om emnet. Men han manglede en pelsplejebog til ham, som bare skulle passe pelsen på sine hunde. Uden at de skulle gøres fine til udstilling eller noget.

Han havde mere brug for en bog som kunne give ham en basisviden og den skulle ydermere have en tilgang til emnet på et helt lavpraktisk niveau.
Da han ikke kunne finde sådan en bog, besluttede han sig derfor for at lave sin egen pelsplejebog. Med input fra ’pelspleje-familien’ og eksperter på de forskellige relevante områder.

Efter 3 års arbejde med at få skrevet den helt rigtige bog, har det resulteret i den bog du nu har mulighed for at købe.

House of Coton de Luxe / Assens 2020

Om forfatteren til Praktisk Pelspleje